Werkwijze

Wil je een fotoshoot boeken en ben je benieuwd wat daar allemaal bij komt kijken? Hieronder vind je in het kort mijn werkwijze. Mocht je desondanks nog vragen hebben dan kun je mij natuurlijk altijd benaderen.


Studio of buiten?
Bij mij is het mogelijk om zowel in de studio, alsook op locatie je foto's te laten maken. In de studio is het veilig: het is altijd droog en hebt altijd de juiste belichting. Op locatie fotograferen maakt de foto's uniek en spannender.. De keuze is aan jou!
Heb je zelf wensen en/of ideën, dan zijn deze vanzelfsprekend bespreekbaar.
De prijs is afhankelijk van je wensen (zie prijzen)


Voor de fotoshoot
Voor de fotoshoot nemen we door op welke wijze de fotoshoot in zijn werk gaat en mijn werkwijze is. Daarnaast vind ik het fijn om te weten wat je verwacht van de fotoshoot. Sommige mensen willen bijv. ook visagie, ook dit kan ik tegen meerprijs regelen. Of je wilt gewoon een lekkere gekke fotoshoot, dan denk ik graag met je mee.


Tijdens de fotoshoot
De gereserveerde tijd is volledig jouw tijd! Je bent vrij om aan te geven wat je graag wilt en ik sta daar altijd voor open. Tussendoor zal ik je ook af en toe foto's laten zien op mijn camera, zodat je gevoel krijgt bij de foto's en we vanuit hier samen verder kunnen werken.
Een fotoshoot duurt tussen de 1½ en 2 uur.
 

Na de fotoshoot
Nadat de foto's zijn gemaakt zal ik deze gaan bewerken. De mooiste foto's brand ik op DVD of mail ze binnen twee weken naar je toe.


Tijdens de fotoshoot is er een versnapering aanwezig.

Heb je interesse? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me zodat we je wensen kunnen bespreken en er voor kunnen gaan zorgen dat je mooiste herinneringen worden vastgelegd! 

Tags: ter denge,, Erik ter Denge,, fotografie,, fotoshoot,, photography,, portfolio,, terdenge,